Raikas olo - Kauneus- ja valoimpulssihoitola

Ihonpuhdistukset

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa puhdistusaineiden ja kuorinnan jälkeen höyrytetään iho. Lämmin vesihöyry avaa ihohuokoset ja siten epäpuhtaus on helpommin poistettavissa. Lämmin vesihöyry myös rentouttaa kasvoja ja mieltä. Höyrytyksen jälkeen komedoraudalla tehdyt kevyet pumppaukset ihohuokosen viereen nostavat epäpuhtauden pois. Mekaaninen ihonpuhdistus on tehokas epäpuhtauksien poistaja pienememmille alueille tai yksittäisten epäpuhtauksien poistoon kasvojen alueelta ja myös selästä tai hartioista.

Nro. 14Mekaaninen ihonpuhdistus: 66 € / 60-75 min, pääsääntöisesti 75 min

 

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus samalla kuorii ja puhdistaa. Ultraääni-ihonpuhdistuksessa ei useimmiten tarvitse erikseen lämmittää ihoa höyryn avulla. Ultraäänipuhdistus tapahtuu laitteen avulla, jonka ultraäänen pieni lämpö ja värinä nostattavat epäpuhtauden pois. Se on hellävarainen puhdistusmuoto, jota suositellaan, jos epäpuhtautta on laajasti sekä myös couperosa iholle.

Nro. 15. Ultraääni-ihonpuhdistus: 70 € / 60-75min, pääsääntöisesti 75 min

 

Mekaaninen & ultraääni-ihonpuhdistus

Hyvin usein suosimme molempia puhdistusmuotoja hoidon aikana: mekaanista tehokkaana täsmäpuhdistuksena sekä ultraääntä laaja-alaisempana kirkastajana ja puhdistajana.

Nro. 16. Mekaaninen & ultraäänipuhdistus: 70 € / 60-75min, pääsääntöisesti 75 min

 

Ihonpuhdistusten yhteydessä:

Ihonpuhdistuksen jälkeen iho tarvitsee runsaasti kosteutusta.  Tehotippojen ja ravitsevien naamioiden hyödylliset aineet pääsevät puhdistetulla iholla vaikuttamaan syvälle ihohuokosiin samantien ja siten ne vähentävät seuraavien päivien mahdollisia ihoreaktioita.  Ihonpuhdistuksen jälkeen seuraavina päivinä saattaa ilmetä mm. hilseilyä, pientä punoitusta, nousta joku näppy pintaan. Vältä näitä mahdollisimman hyvin ja annan ihollesi sen tarvitsemat ravinteet ja kosteus.

+ Tehotipat 13 €

+ Erikoisnaamio 19€

+ Silmien kollageeni-naamio 12€

+ Pään hieronta 12 € / 10 min

+ Käsien hieronta 12 € / 10 min

+ Kulmien siistiminen 5 €

etusivu-kurkku

Copyright © 2014 Raikas Olo | Design by Spym Oy