Raikas olo - Kauneus- ja valoimpulssihoitola

Kasvohoito

Hemmotteleva kasvohoito

Arjen kiireet ja stressi kiristävät kasvojen, pään ja niska-hartian lihaksia. Hemmottele ja anna aikaa itsellesi ja heitä arjen huolet sivuun hetkeksi. Hemmottelevat kasvohoidot perustuvat intensiiviseen ja stressiä poistavaan hierontaan. Nautinnollisessa ja hellävaraisessa hoidossa voidaan hieroa kasvojen lisäksi pää, kädet, niska-hartia, kaula-decoltee. Valitse itse mieluinen alue. Voit myös kysyä neuvoa hoitajiltamme aikaa varatessasi.

Kasvojen hemmottelevat hoidot saavat sinut ja ilmeesi rentoutumaan, saavat sinut näyttämään levänneeltä ja nuoremmalta. Ne myös helpottavat lihaskireyksien aiheuttamiin korvien, näön ja purennan oireisiin.

Kaikki kasvojen hemmottelevat hoidot sisältävät ihoanalyysin ja kevyen alkupuhdistuksen. Siten ravitseva hierontaöljy pääsee vaikuttamaan puhtaaseen ihoon. Hieronnan päätteeksi kasvoille levitetään ihon tarpeen mukainen hoitovoide. Hemmotteleva hierontahoito tehdään 100 % biologisella, lempeän tuoksuisella hoitoöljyllä. Se sisältää e-vitamiinia, joka ravitsee ja antaa kosteutta.

  

Ihonpuhdistus

Iho tarvitsee huolehtimista sekä sisäisesti että ulkoisesti. Se on ihon säännöllistä hoitamista puhdistamalla ja kosteuttamalla sekä suojaamalla sitä auringolta, tuulelta ja ilman epäpuhtauksilta. Se on ihon ravitsemista sen tarvitsemilla vitamiineilla, kivennäisaineilla, valkuaisaineilla ja rasvahapoilla, liikunnalla, vedellä ja unella.

Jotta ihosi pystyy ottamaan vastaan ja hyödyntämään hoitotuotteidesi ravinteet ja kosteuden, on ihohuokosten oltava puhtaat jäämistä, kuonasta, liiallisesta talista ja ulkopuolelta tulevista epäpuhtauksista. Tukkoisuus on poistettava säännöllisin väliajoin ihonpuhdistuksessa. Ihonpuhdistusta suositellaan vähintään neljä kertaa vuodessa: aina, kun vuodenajat vaihtuu.

 

Valoimpulssi- ja muut erikoishoidot

 sisasivu-nukkuva

Copyright © 2014 Raikas Olo | Design by Spym Oy